Valide CSS!

ROVC bericht - Verzoek nieuwe docenten - Reünisten Vereniging Vuurleidingsmonteurs, Wapenelektronicamonteurs en Wapentechnische-Dienst Electrotechniek der KM

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

ROVC bericht - Verzoek nieuwe docenten

Binnen gekomen informatie van derden
Wil jij jouw technische kennis overdragen? Word docent bij ROVC!
Technisch Nederland heeft een enorm tekort aan technische vakmannen. Om dit gat te dichten zoeken wij ervaren (KM) technici die hun opgedane kennis en ervaring willen delen met volwassen technici. Ben jij met FLO, of in de avond beschikbaar? Vind je het leuk om praktische training te geven en op deze manier bij te verdienen? Kom lesgeven voor ROVC!

Direct meer weten; klik hier.

Maritieme cursussen en trainingen

ROVC is marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland, onder andere voor de Nederlands scheepsbouwers, rederijen en defensie.

Deze trainingen zijn in Nederland voor medewerkers van een bedrijf of bemanning van een schip, maar ook voor medewerkers in het buitenland. Bijvoorbeeld een training voor de nieuwe bemanning van een in Nederland gebouwd kustwacht schip, waarbij ROVC vervolgens zorgt voor verschillende trainingen.

Dit kan de cursus elektronica of EMC zijn, of een van de andere vele onderwerpen waar wij de trainingen voor hebben ontwikkeld.

Als jij enthousiast bent over je technische vak, dan ben je degene die we zoeken!

Opleidingsconcept
Jaarlijks volgen meer dan 15.000 mensen (vakvolwassenen) een praktijkgerichte opleiding bij ROVC met als doel efficiënter, daadkrachtiger en competenter te functioneren.

Het opleidingsconcept van ROVC richt zich op het toepassen van vaardigheden in de praktijk. Motivatie is hierbij de sleutel tot succes! Daarom wil ROVC de motivatie bij de cursisten maximaliseren. De rol van onze docenten is hierin belangrijk!.

Belangrijke elementen in onze trainingen en opleidingen:
• Onze docenten zijn betrokken vakmensen uit de praktijk
• De werksituatie van de cursist is het uitgangspunt in de training
• Geen onnodige ballast; optimale aansluiting op de beroepspraktijk
• Praktijkgericht en direct toepasbaar; theorie wordt practicumopdrachten
• Mogelijkheid om in een veilige situatie te oefenen

Technische mensen zijn in de regel ‘doeners’. Zij hebben in hun eigen leerproces behoefte aan zelfvertrouwen, haalbare doelen, toepasbaarheid, structuur, oefening, erkenning, waardering en een veilige omgeving. Dit is precies wat ROVC hen biedt, waardoor zij het geleerde in de dagelijkse praktijk kunnen toepassen.

Wilt jij meer weten over waarom lesgeven, zie onze website voor meer informatie.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu